L
A D I N G

Budite bolje rangirani na Google pretraživaču

Sa optimizacijom sajta budite uvek ispred Vaše konkurencije na Internetu.

Besplatna SEO analiza
Naše usluge

SEO usluge - Online Marketing usluge

Nudimo Vam sveobuhvatno SEO uslugu on On page optimizacije preko izgradnje relevantnih linkova, do praćenja rangiranja na Google i ostalim pretraživačima Vašeg sajta. Ujedno Vam možemo voditi kampanju tj. oglašavanje na Google-u, Facebooku, i na ostalim društvenim mrežama. Ukoliko imate pitanja tu smo, možete nas kontaktirati.

SEO Optimizacija

Pružamo usluge sveobuhvatnog SEO optimizacije od A do Š

Backlink Menadžment

Praćenje izgrađenih relevantnih povratnih linkova.

Izgradnja linkova

Izgradnja relevantnih povratnih linkova ka Vašem sajtu.


On i off page optimizacija

Optimizacija izvornog koda, sadržaja kao i izgradnja backlinkova.

Google i Facebook oglašavanje

Kreiranje, podešavanje i vođenje oglašavanja na Google pretraživaču kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram itd.

Praćenje rezultata optimizacije

Praćenje rezultata optimizacije sajta, kao i praćenje konverzija.

Nekoliko reči o optimizaciji sajta

Šta je SEO - Optimizacija sajta

Optimizacija sajta ili SEO (Search Engine Optimization) je optimizacija Vašeg web sajta za pretraživače i jedan je od najvažnijih usluga naše agencije. Dobra pozicija na pretraživačima ( prvenstveno na Google) je dugoročna investicija u Vaše online prisustvo, pošto se optimizacijom sajta postiže bolja posećenost, jačate svoje prisustvo na Internetu, jačate svoj brand i imidž. Najrasprostranjeniji pretraživač kod nas i u svetu je Google, i zbog toga je naš akcenat da optimiziramo Vaš sajt za Google.

Osnovni cilj optimizacije sajta je privući što veći broj kvalitetnih posetilaca, posetioce kome je sajt i namenjen, kao i dostizanje što bolje pozicije na Google pretraživaču. - Optimizacija sajta je deo Internet marketinga koji se bavi unapređenjem količine i kvaliteta sabraćaja prema Vašem web sajtu, a samim tim i pozicioniranjem sajta po ključnim rečima koje najviše odgovaraju sadržaju putem "prirodne" (organic) pretrage, a ne sponzorisane (“sponsored links” npr. Google Ads) na web pretraživaču.

Zainteresovani?

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge ili želite da Vam izvršimo besplatnu analizu Vašeg sajta slobodno nas kontaktirajte.